Etiketter

torsdag 1 september 2011

Persongranskning av Sovay !

Sovay är en 17 åring tjej som lever med sin pappa på Compton. Sovays familj är väldigt rika och hon har en bror som heter Hugh, som studerar i Oxford. Sovays familj har också en betjänt som heter Lydia. Hennes pappa heter Sir John Middleton och han har radikala idéer, han vill förändra samhället, och därför vill deras grannar, som också är Sovays fiender, anhålla hennes pappa. Sovays pappa hjälper också konstnärer. Hennes mamma dog när hon var väldigt liten.
Sovay är förlovad med James. Det var Sovays och James föräldrar som ville att dom skulle gifta sig, men när Sovay gjorde slut med honom blev han hennes fiende. 
Sovay är inte som vanliga flickor. Hon gillar exempelvis inte att se på sig själv, och hon kan dessutom rida och skjuta pistol. Sovay är också väldigt orädd och lite kaxig, till exempel när hennes väldigt nära kompis Gabriel, som också är deras betjänt, försökte hindra henne från att ge sig ut och råna diligensen, för han berättar att folk snart kommer på henne, gav hon sig ändå ut. 

1 kommentar:

  1. Du har gjort en fyllig persongranskning och med det viktigaste om Sovay.

    Några saker kan du rätta till: "17-årig", "Lydia", "Sovay är också väldigt orädd och lite kaxig" (inget kommatecken).

    Du har börjat på ny rad när du berättar om nya saker. Bra! För att ännu tydligare markera att du gör en styckeindelning kan du även hoppa över en tom rad (så som jag gjort i denna kommentar).

    SvaraRadera